Weekendje weg bungalowpark

Weekendje weg bungalowpark

Iedereen heeft af en toe de behoefte om er even tussen uit te gaan. Dat is ook helemaal niet zo gek, met het hectische leven dat we tegenwoordig leiden! Juist daarom is een vakantie op zijn tijd van groot belang, zodat we weer even kunnen ontspannen en onszelf kunnen opladen. Zit u er ook even doorheen, maar heeft u niet de tijd en/of de middelen om een lange vakantie te boeken? Waarom dan niet een weekendje weg naar een bungalowpark? Steeds meer mensen boeken een weekendje weg naar een bungalowpark. En dat is ook niet zo vreemd. Het is een uitstekende manier om even bij te komen en op te laden. Verandering van omgeving kan wonderen doen voor een mens. Daarnaast is het een prima gelegenheid om tijd door te brengen met familie of vrienden, of om een stad te bezoeken waar u altijd al heen hebt willen gaan.


Weekendje weg bungalowpark

Omdat een weekendje weg in een bungalowpark zo voorbij is, kiezen veel mensen voor een bestemming in Nederland. Dit scheelt reistijd, waardoor u meer tijd over heeft om te genieten. Texel is een van de meest populaire bestemmingen om een weekendje weg in eigen land door te brengen. Vanuit Den Helder bent u binnen no time met de veerboot op dit mooie Waddeneiland. Ook Friesland is een prima bestemming voor een weekendje weg. Zeker als u een watersportliefhebber bent!

Toch liever naar het buitenland? Een weekendje weg naar een bungalowpark in België is heel goed te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verblijf op Village les Cottales? Dit bungalowpark is gelegen in de Belgische Ardennen, op slechts 85 kilometer van Maastricht. De schitterende omgeving biedt volop mogelijkheden om te gaan kanoën, mountainbiken of paardrijden. Bovendien zijn er tal van bezienswaardigheden in de buurt.


Weekendje weg bungalowpark

Ook Duitsland is een prima optie als u een weekendje weg naar een bungalowpark wilt boeken. Het bungalowpark Winterberg in Sauerland is bijvoorbeeld zeer populair. Het ligt op ruim 300 kilometer vanaf Utrecht en is het gehele jaar door geopend. ’s Zomers kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen, zwemmen en golfen en ’s winters is Winterberg een uitstekende wintersportbestemming.

Bestemmingen

Thema's