Kindvriendelijke bungalowparken

Kindvriendelijke bungalowparken

Er is niets zo fijn dan lekker met het hele gezin op vakantie gaan. Maar wie kinderen heeft, weet dat u niet zomaar het eerste de beste bungalowpark kan boeken, kinderen hebben nu eenmaal andere behoeftes dan volwassenen. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van kindvriendelijke bungalowparken, die speciaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen. Wanneer u verblijft op kindvriendelijke bungalowparken kunt u ervan uit gaan dat uw accommodatie op kinderen is ingesteld. Zeker als u kleine kinderen heeft, is het wel prettig om te weten dat u de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld een kinderbedje of kinderstoeltje bij te boeken. Dat scheelt u weer een hoop gesleep met spullen! Sommige kindvriendelijke bungalowparken bieden zelfs de mogelijkheid om speciale kinderbungalows te boeken. Deze zijn extra veilig ingericht, standaard voorzien van kindermeubilair en beschikken over alle voorzieningen die een gezin met kinderen maar nodig kan hebben tijdens een vakantie.


Kindvriendelijke bungalowparken

Natuurlijk is niet alleen uw accommodatie van belang. Ook de voorzieningen op het park moeten worden meegenomen in uw overweging. Is er bijvoorbeeld wel genoeg te doen voor uw kinderen? U neemt zelf wellicht genoegen met een rustig park zonder veel poespas, maar u wilt natuurlijk niet dat uw kinderen zich gaan vervelen.

Op kindvriendelijke bungalowparken wordt er met alles rekening gehouden. De parken zijn veilig opgezet, zodat uw kleintjes zorgeloos kunnen spelen. Veel kindvriendelijke bungalowparken zijn autovrij, goed verlicht en beschikken bijvoorbeeld over omheinde speeltuintjes en ondiepe kinderbadjes. In de restaurants op het park worden vaak speciale kindermenu’s aangeboden.


Tips:
- Landal Rabbit Hill
- Landal Het Land van Bartje
- Vakantiepark Hellendoorn
- Landal Veluwse Hoevegaerde

Kindvriendelijke bungalowparken

Daarnaast bieden veel kindvriendelijke bungalowparken, met name in het hoogseizoen, een animatieprogramma aan. Hierbij worden er allerlei activiteiten voor kinderen georganiseerd. De activiteiten verschillen natuurlijk per park, maar u kunt denken aan bijvoorbeeld knutselen, spelletjes, speurtochten en ponyrijden. Terwijl uw kinderen de grootste lol hebben met hun leeftijdsgenootjes, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om wat tijd voor uzelf te nemen. Tenslotte is het voor u ook vakantie! Op onze website vindt u een ruim aanbod aan kindvriendelijke bungalowparken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Vakantiepark Molenheide in België? Dit familiepark biedt voor ieder wat wils. Uw kinderen zullen zich zelfs met slecht weer geen moment vervelen, want er is een enorm indoor speelparadijs.

Bestemmingen

Thema's